Get Premium, aby ukryć wszystkie reklamy
22.04.2013 - 11:08
Selamun aleyküm gençler.

Merak etti?im bir ?ey var.

Diyelim benim 4 tank?m ve dü?man?n 4 tank? birbirine sald?racak.Bu durumda hangi taraf?n sald?raca?? hangi taraf?n savunaca?? nas?l belli oluyor?Tanklar?n say?s?,?ehrin içinde olup olmamas?,stratejiler bu konuda önemli mi yoksa rastgele mi oluyor?

Ba?ka bir örnek olarak;
uçaklarla ta??ma gemilerine sald?r?nca bazen ta??ma i?lemini yapamadan yok ediyor bazen de ta??m?? oluyor sonra yok oluyor.Bu neye ba?l??

Bu gibi birçok durumda hangi birimin sald?raca??,hangi birimin kaçabilece?i hangi etkenlere ba?l??
Wczytywanie...
Wczytywanie...
22.04.2013 - 14:57
Tek kural var. ata?? en büyük olan birim(stratejine göre de?i?ir) önce sald?r?y? yapar. Defans? en iyi olan birim önce savunur kendi askerlerin içinde.
dedi?in örnekte tanklar e?er ?ehrin içindeyse ya da d???ndaysa bir önemi yok. Bloklama olmad??? sürece hamleyi kim önce yaparsa o sald?r?r. Yani turunu yaparken hamlelerinin s?ras?n?n önemi var.
----
.10.

atWar Radio<3

play for fun, just for fun.
Wczytywanie...
Wczytywanie...
23.04.2013 - 15:11
Bloklama nas?l oluyor?Hamlelerin s?ras? derken tam anlamad?m.Biraz açar m?s?n?Önce hamle yapmak derken tur süresinde öncelik mi önemli?Yoksa tur içinde yap?lan hamlelerde kaç?nc? hamle oldu?u mu önemli?
Wczytywanie...
Wczytywanie...
23.04.2013 - 15:20
Sürenin hiç bir önemi yok. Sadece yapt???n hamlelerin s?ras? önemli tabi rakibinin de.
Bloklama sistemi de de?i?ti. ?uan yeni bir ?ey geldi mi bilmiyorum ben oyunu b?rakt?m 2 ay önce falan. Bloklamak için ilk hamle olarak nereyi bloklamak istiyorsan oraya asker yolluyorsun rakibinin ?ehri ya da yoldaki askerlerine, transportuna. Yeni bloklama sisteminde bloklama ?ans?n = senin blok için gönderdi?in asker say?s? / rakibinin asker say?s?
----
.10.

atWar Radio<3

play for fun, just for fun.
Wczytywanie...
Wczytywanie...
atWar

About Us
Contact

Prywatność | Warunki korzystania z serwisu | Bannery | Partners

Copyright © 2024 atWar. All rights reserved.

Dołącz do nas na

Podaj dale